Yhteydenotto

Emme ole paikalla juuri nyt, mutta voit lähettää meille viestin ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Tuotteet

BestSesin tuotteet

BestSesin tuotevalikoimaan kuuluvat savunpoistoluukut, savunpoistoikkunat, savunpoistopuhaltimet, savunpoistokeskukset ja kaikki niihin liittyvät tarvikkeet. Bestses asentaa myös väyläratkaisuja savunpoistolaitteiden ohjauksiin.

Ota yhteyttä

Savunpoistoluukut

Toimitamme korkealaatuisia savunpoistoluukkuja. Savunpoistoluukkuja löytyy sekä katto-, että seinäasennettavia ja ne soveltuvat uusiin sekä saneerauskohteisiin.

Moottorilla avattavia savunpoistoluukkuja voidaan käyttää myös kiinteistön ilmastointiin. Luukut voivat olla tarpeen mukaan joko läpinäkyviä tai läpinäkymättömiä.

Savunpoistoluukkumme ovat CE-merkittyjä ja täyttävät lakien ja standardien vaatimukset. Pyydä meiltä katalogi, jossa on tarkempaa tietoa ja kuvia erilaisista savunpoistoluukuista.

Katso savunpoistoluukut-esite >>

Savunpoistoikkunat

BestSes toimittaa erittäin laadukkaita kotimaisia savunpoistoikkunoita. Ikkunoiden kehykset on valmistettu alumiinista. Ikkunat ovat helppokäyttöisiä ja niissä päästään parhaimmillaan 0,8 w/m2K U-arvoihin. Lasina ikkunoissa voi olla itsepuhdistuvaa lasia, auringonsuojalasia, tavallista turvalasia tai kaidekuormalasia. Ikkunat voivat olla myös huurtumattomia.

Ennen 2013 asennettuihin ikkunakehyksiin voidaan mahdollisuuksien mukaan myös asentaa savunpoistolaitteet ja tehdä siitä savunpoistoikkuna.

Savunpoistoikkunat toimittaa Sähköneliön kohteisiin riihimäkeläinen IKME Oy.
www.ikme.fi

Katso savunpoistoikkunat-esite >>

Savunpoistoikkunatoimitukset

Toimitamme alumiinirunkoiset savunpoistoikkunat uusiin sekä vanhoihin asuin-, julkis- ja teollisuusrakennuksiin. Pystymme myös muuntamaan olemassa olevat tuuletusikkunat savunpoisto- ja/tai tuuletusikkunoiksi. Käytämme ketju- ja hammastankoavaajia. Kaikki toimittamamme tuotteet CE-merkittyjä. Toimitamme uudiskohteiden savunpoistoikkunat kokonaistoimituksena CE merkityillä tuotteilla. Ikkunat ovat alumiiniprofiilisia ja voidaan toimittaa myös erikoisväreillä, sekä tarvittaessa istuttaa toisen karmitoimittajan metallirakenteiseen ikkuna-aukkoon. Savunpoistokäyttöön tarkoitetut ikkunat voidaan varustaa myös tuuletuskäyttötoiminnolla

Puhaltimet

Yhteistyökumppanimme ovat toteuttaneet järjestelmiä esimerkiksi toimistoihin, hotelleihin, lentoasemille, liikerakennuksiin ja erityisen vaativiin kohteisiin, kuten autopaikoitustiloihin, matkustajalaivoille ja öljynporauslautoille. BestSesin toimittamat ilmanvaihdon paloturvallisuusratkaisut ovat laadukkaita, koska toimittajan tuotetarjonta ja kokemus erilaisista iv-järjestelmistä on laaja. Savunpoistopuhallin ohjauskeskukset valmistamme itse.

Katso savunpoistopuhaltimet-esite >>

Keskukset

BestSes toimittaa usean eri valmistajan savunpoistokeskuksia, aina kohteen vaatimusten mukaisesti. Keskukset ovat akkuvarmistettuja ja ne toimivat 24 tai 48 voltin jännitteellä sekä ovat CE-merkittyjä. Keskuksia löytyy kaikkiin tarpeisiin, esimerkiksi kerrostalojen porraskäytäviin kun tuotantolaitoksiinkin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä savunpoiston asiantuntijaan

Jani Liukkonen
projektipäällikkö
p. 050 532 7006