Yhteydenotto

Emme ole paikalla juuri nyt, mutta voit lähettää meille viestin ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Palvelut

BestSes tarjoaa savunpoistojärjestelmiin liittyen kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta huoltoon ja ylläpitoon koko laitteiston elinkaaren ajan. Parhaaseen tulokseen päästään, kun savunpoistojärjestelmä toimitetaan kokonaisuutena sekä laitteiden että palveluiden osalta.

Meiltä se käy.

Ota yhteyttä ja me selvitämme kiinteistöönne sopivan ratkaisun ja savunpoistojärjestelmän.

050 412 3609

Suunnittelu

Savunpoiston suunnittelu alkaa kohteen riskien kartoituksesta, jossa arvioidaan tarvittava savunpoistotaso.
Savunpoistotasot on jaettu kolmeen ryhmään.
Taso 1:
Savu poistetaan painovoimaisesti käyttämällä ovia ja ikkunoita. Erityisiä savunpoistolaitteita ei ole.
Taso 2:
Kohteessa on savunpoistolaitteita, jotka ovat palokunnan toimesta kytkimestä käytettäviä. Laitteita voivat olla esimerkiksi savunpoistoluukut ja –puhaltimet.
Taso 3:
Savunpoistolaitteet toimivat automaattisesti.

BestSes suunnittelee savunpoistojärjestelmät siten, että kaikki lakien ja säädösten vaatimukset tulevat huomioiduksi.

Asennus

Laadukas asennustyö on edellytys toimivalle savunpoistojärjestelmälle. Teemme asennukset 12 vuoden kokemuksella ja yli 50:n asentajan voimin.

BestSes on Sähköneliö Oy:n liiketoiminta alue. Sähköneliö on Tukesin hyväksymä paloilmoitinliike, jolla on myös S1 urakointioikeudet.

Kysy tarjousta asennuksesta, vaikka laitteet tulisivat toiselta toimittajalta.

Huolto ja ylläpito

Tarjoamme huolto- ja kunnossapitopalvelua palo- ja henkilöturvallisuuden varmistamiseksi niin kiinteistön omistajalle kuin haltijallekin.

Määräaikaiseen tai toistaiseksi voimassaolevaan huolto- ja kunnossapitosopimukseen sisältyy vaatimusten mukaisen dokumentoinnin ylläpitäminen, laitteiden säännöllinen testaus ja tarkastaminen sekä huolto- ja kunnossapitokohteiden havainnointi ja toimenpidesuositukset. Huoltosopimuksella varmistuu myös, että paloviranomaiset hyväksyvät kohteen savunpoistoturvallisuuden määräaikaistarkastuksissaan.

Katso huolto ja ylläpito -esite >>

Varmista järjestelmien toimivuus – Valitse BestSes

Huoltosopimus takaa järjestelmien toimivuuden koko elinkaaren ajan ja se lisää laitteiston käyttöikää merkittävästi. Sopimus BestSesin kanssa lisää toimittamiemme laitteiden takuuaikaa jopa kymmeneen vuoteen.